Επιστολή Πρός Βουλευτές Νομού Ευβοίας

Αγαπητοί κ. Βουλευτές ,

Οι φαρμακοποιοί της Ευβοίας, όπως και όλης της χώρας έχουν πληρώσει με το αίμα τους τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων. Πολλοί από αυτούς εχουν ήδη κλείσει ή είναι στα πρόθυρα του κλεισίματος των φαρμακείων τους και της οικονομικής καταστροφής τους. Τα περισσότερα από αυτά τα δεχθήκαμε προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς στη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας και στην προσπάθεια για ανόρθωση της οικονομίας της. Και συμβάλλαμε τα μέγιστα.
Κ. κ. Βουλευτές, οι μάσκες έχουν πέσει. Η τρόικα και οι υπουργοί της κυβέρνησης σας ζητούν να νομοθετήσετε, όχι για να «σωθεί η χώρα» αλλά για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες τόσο για τους φαρμακοποιούς, όσο και για την κοινωνία.
Κ. κ. Βουλευτές, έχετε εκλεγεί από το λαό για το λαό. Είμαστε οι ψηφοφόροι σας, είμαστε η κοινωνία που έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε. Η τρόικα, προσπαθεί να ολοκληρώσει την «καταστροφή» της κοινωνίας και της παράδοσης των πάντων στην πλουτοκρατία και το μεγάλο κεφάλαιο. Δεν είναι τυχαίο που στην επικαιρότητα είναι τα τρία βασικά ήδη καθημερινής ανάγκης και ανελαστικής ζήτησης, δηλ το γάλα, το ψωμί και τα φάρμακα. Μην ενδίδετε στον εκβιασμό. Σταθείτε στο ύψος σας και οι φαρμακοποιοί της Ευβοίας δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Όπως και δε θα ξεχάσουμε ποτέ όσους μας πρόδωσαν.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


efimeries

koinoniko-farmakeio