ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Κατηγορία: Δελτία Τύπου
Εμφανίσεις: 4406 times


Καλημέρα σας.
Πριν αρχίσουμε θα σας παρακαλέσω να κλείσετε η να χαμηλώσετε τα κινητά σας. Ευχαριστώ πολύ.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Φ.Σ.Ε
Σας καλωσορίζω στην Τακτική Γενική συνέλευση .
Θα πρότεινα ,αφού γίνει η επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης και η κατάθεση του προϋπολογισμού ,να μας μιλήσουν όσοι συνάδελφοι επιθυμούν είτε από το νυν ΔΣ είτε απ αυτούς που συμμετέχουν στις φετινές μας εκλογές και να κλείσω εγώ σαν πρόεδρος με έναν απολογισμό της τριετίας.
Προχωράμε.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ευχαριστώ τόσο για την συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον σας γι αυτές τις εκλογές, όσο και για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται τον Σύλλογο μας.
Ως πρόεδρος ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την συνεργασία και την προσφορά τους στο σύλλογο .
Τον αντιπρόεδρο Θανάση Μπόνα
Την Γραμματέα Μαρία Βράκα
Την Ειδική Γραμματέα Έρρικα Κόντου
Τον ταμία Χρήστο Ρήγα
Τα μέλη: Θανάση Γιαννούκο, Πάνο Στρατίκη, Άγγελο Σταματίου, Στέλιο Κανδύλη, Κώστα Νιφόρο.
Επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την Σοφία ,τον άνθρωπο κλειδί της λειτουργίας του συλλόγου. Αξίζει τον σεβασμό όλων μας.
Την τριετία που μας πέρασε, ο Σύλλογος στάθηκε δίπλα στα μέλη του, δίπλα στους ασθενείς ,δίπλα στην κοινωνία .
Πριν από τρία χρόνια, πολλοί μας αμφισβήτησαν όταν ανακοινώναμε το πρόγραμμα που θέλαμε να υλοποιήσουμε .Εμείς όμως το τολμήσαμε. Υλοποιήσαμε τα περισσότερα από αυτά που είχαμε προτείνει προσθέτοντας πολλές δράσεις ακόμα , κάνοντας τον σύλλογο πρωτοπόρο, καινοτόμο ,προοδευτικό!!!
Βλέποντας προχθές μια ταινία με την κόρη μου, στάθηκα σε μια φράση ...ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.Σ αυτό φυσικά βοήθησε όλο το ΔΣ που και πάλι τους ευχαριστώ.
Οι συνεργασίες του ΦΣΕ με τον Ιατρικό σύλλογο, τον οδοντιατρικό σύλλογο, την νομαρχία ,τον Δήμο ,την μητρόπολη , τους κοινωνικούς φορείς, και πολλούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Δράσαμε δυναμικά και δηλώσαμε το παρόν μας σ όλα τα εύκολα και τα δύσκολα .Ήταν τόσο μεγάλη η δυναμική μας που συχνά βρισκόμασταν στην επικαιρότητα των τοπικών και όχι μόνο, Μ.Μ.Ε.
Η στρατηγική μας απλή. Στηρίχθηκε σε τρείς βασικούς άξονες:
Στήριξη
-ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
- ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ
-ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Θα ξεκινήσω με το κοινωνικό έργο του συλλόγου μας, το οποίο ήταν ιδιαίτερα πλούσιο, το οποίο μας έκανε αγαπητούς στην κοινωνία ,και για το οποίο αξίζετε πολλά συγχαρητήρια ΕΣΕΙΣ.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας ,δεν ξεχωρίζει εθνικότητες ,θρησκείες ,ανθρώπους .
Τον Μάιο του 2014 στέλνουμε ιατροφαρμακευτικό υλικό σε συνεργασία με το κοινωνικό φαρμακείο της Μητρόπολης, στην Σερβία ,λόγω των καταστροφικών πλημμυρών στη γείτονα χώρα.
Το 2015 και το 2016 ο σύλλογος διοργανώνει εράνους τροφίμων και χαρίζει ζωή και αγάπη σε κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες που στηρίζουν τα φιλόπτωχα της μητρόπολης μας .
Τον Σεπτέμβριο του 2015 στέλνουμε φάρμακα στην Μυτιλήνη για το πρώτο κύμα των προσφύγων, στην ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με το κοινωνικό φαρμακείο.
Τον Απρίλιο του 2016 στέλνουμε φάρμακα στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Ριτσώνα σε συνεργασία με το κοινωνικό φαρμακείο.
Τον Αύγουστο του 2016 και ύστερα από την καταστροφική φωτιά στην Λίμνη, στέλνουμε φάρμακα στον Ερυθρό Σταυρό και τους Σαμαρείτες ώστε να βοηθήσουμε το πολύτιμο τους έργο.
2)Ο Φ.Σ.Ε όμως βρίσκετε και δίπλα στα μέλη του. Διοργανώνει μεγάλες ΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. Φέρνει καθηγητές πανεπιστημίου ,τεχνοκράτες ,εξαιρετικούς συναδέλφους, μέλη του ΔΣ του Πανελληνίου. Ημερίδες που αφήνουν εποχή. Πολλοί συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα μας τιμάνε με την παρουσία τους.
-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΦΣΕ
-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MARKETING ΜΕ ΤΗΝ ABBOTT
-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ(ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Κ.ΔΕΜΕΤΖΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΦΕ,Κ.ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΟΥ-ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ,ΤΟΝ Κ.ΜΗΤΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΘΝΟΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ)-ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΦΣ Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΔΙΡΦΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ Κ.ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΟΥΣΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-ΜΑΙΟΣ 2015 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟ Κ.ΔΕΜΕΤΖΟ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ Πανεπιστήμιο ΑΘΗΝΩΝ ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕ),ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ(Επίκουρη Καθηγήτρια, Εργαστήριο Φαρμακευτικής Τεχνολογίας ,ΤΟΥ Πανεπιστημίου Πατρών),ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ-ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ)
-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ TOYΣ Λ.ΜΑΡΙΝΟ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΘΝΟΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ)-Μ.ΑΓΙΟΥΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ-Κ.ΔΟΥΝΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΣΦΕ LOGISCOOP
-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ(ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΔΑΓΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΣΑ-ΠΦΣ/ΧΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ-ΤΑΜΙΑΣ ΠΦΣ/ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ/ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ/ΖΑΡΟΓΟΥΛΙΔΗΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΣΠΕΛΛΑΣ/ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ/ΤΕΡΖΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΣ.ΕΒΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΦΕΒΡΟΥ/ΚΟΥΤΕΠΑΣ).
Περιττό να σας πω ότι από πολλούς συναδέλφους , πανελλαδικά ,θεωρήθηκε η κορυφαία συνάντηση για το 2016. 100 περίπου Φαρμακοποιοί από διάφορες πόλεις της Ελλάδος επισκεφθήκανε την πόλη μας για να παρακολουθήσουν την Διημερίδα .
Δυστυχώς όμως, η ανταπόκριση των μελών μας ήταν πολύ μικρότερη από την αναμενόμενη .
-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ
Επίσης
-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ έγιναν ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ,ΑΛΙΒΕΡΙ,ΑΙΔΗΨΟ.
Ενώ σε πολλές γενικές συνελεύσεις ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του ΠΦΣ
3)Εκτός όμως από την κοινωνία και την εκπαίδευση των συναδέλφων ,ο ΦΣΕ προχώρησε και σε πολλές κινήσεις από τις οποίες ωφελήθηκε το σύνολο .Έτσι λοιπόν

-ΝΕΟ SITE ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ 128.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ 47.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ SITE ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.
-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ,ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΚΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΝ ΚΑΝΗΘΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

-ΝΑΥΛΩΘΗΚΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ.
-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ.
-ΜΑΙΟΣ 2015-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015,ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ DEMO
-ΕΚΔΟΣΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ
-ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ E-BANKING ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΥΠΕΤ-ΕΥΔΑΠ
-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,
-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ POS.
-ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECIURITY,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ,ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ,ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΕΤΑΙΟΣ,ΟΘΟΝΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ
-ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ.
Στο θέμα του ωραρίου.
-ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
-ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ
25 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΝΑΝ ΜΟΛΙΣ 5 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ
-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ
-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.
-ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ 9-11
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Σ ΕΛΛΕΙΨΗ
-ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ
Στη γενική αυτή προσπάθεια θελήσαμε να μαζέψουμε και το μεγάλο άνοιγμα των απλήρωτων εισφορών. Η εξοικονόμηση πόρων έγινε και από την δική μας πλευρά . Έτσι λοιπόν
-ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΥΧΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ(ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-SITES) ΜΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ(ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ANΩ ΤΩΝ 2000 ΕΥΡΩ) ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ.
-ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ,ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
-ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΙΣΤΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ .ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ 600 ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 190 ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Βλέποντας αυτό το έργο, ο καθένας θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος από τις δράσεις του συλλόγου του !!!Βέβαια θα υπάρχουν πάντα και αυτοί που θα εθελοτυφλούν και θα παραποιούν..Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή: Ο σύλλογος την τελευταία τριετία έθεσε νέες βάσεις στην ενότητα των μελών του, στην συλλογικότητα ,στην ενημέρωση, στην προστασία ,στην καινοτομία και την επιστημονική κατάρτιση.
.Προτού σας ενημερώσω για τις νέες προτάσεις θα ήθελα ν αναφερθώ στα νέα μέλη που συμμετέχουν στις εκλογές και οι οποίοι προσέφεραν όλο αυτό τον καιρό στον σύλλογο.
Θα ξεκινήσω με τον Νίκο Αντωνίου, ο οποίος διαχειρίζεται εδώ και 3 χρόνια το site του συλλόγου , ενημερώνει καθημερινά τα μέλη μας για κάθε σημαντική αλλαγή και είναι ο υπεύθυνος για τις εφημερίες της Χαλκίδας.
• Η Νάνσυ η Παπαδάκη την γνωρίζετε από τις συνεχόμενες θητείες της στο πειθαρχικό συμβούλιου του συνεταιρισμού μας.
• Ο Κώστας ο Λύκος ο οποίος ήταν ο οργανωτής του σεμιναρίου της Φαρμακοτεχνίας με τον Ηλία τον Κατσόγιαννη καθώς και του σεμιναρίου των πρώτων βοηθειών με τον Ερυθρό Σταυρό .
• Η Βιβή η Βαλαβάνη μέλος κι αυτή του πειθαρχικού συμβουλίου του συνεταιρισμού, αλλά και ιδρυτικό μέλος του κοινωνικού φαρμακείου.
• Η Δέσποινα η Μπουλίου κι αυτή ιδρυτικό στέλεχος του κοινωνικού φαρμακείου.
• Η Νάνσυ η Λιοπύρη γνωστή από τις θητείες της στα συμβούλια του συνεταιρισμού και του συλλόγου.
• Η Έλλια η Φωτιάδη κι αυτή είναι στέλεχος του κοινωνικού φαρμακείου.
• Και τέλος Ο Ηλίας ο Γλυκός το νεότερο μέλος ας αποτελέσει παράδειγμα για τους νέους φαρμακοποιούς για την ενεργότερη συμμετοχή τους στο σύλλογο.
• Το ψηφοδέλτιο μας το συμπληρώνουν η για τον διανεμητικό λογαριασμό η Μαρία η Βράκα , η Τζένη η Σαμπλή ,η Ηλιάννα η Κωστή,ενώ για τον ΠΦΣ μαζί μ αρκετούς από εμάς βρίσκετε και ο Κώστας Χασανέας από την Β.Εύβοια ένας πολύ καλός συνάδελφος που οι γνώσεις του ,είναι μια μεγάλη ελπίδα για τον σύλλογο μας σε πανελλαδικό επίπεδο.
• Αποστολή του συλλόγου είναι η υποστήριξη και η ευημερία των μελών μας, ιδίως τώρα που οι συγκυρίες δεν είναι ευνοϊκές. Με καινοτομία , διορατικότητα, πρωτοτυπία και συλλογικότητα θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων .
• Έτσι λοιπόν σε τοπικό επίπεδο ,σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το έργο της τελευταίας τριετίας , εξασφαλίζοντας πιστοποίηση επιμόρφωσης από το ΙΔΕΑΦ για κάθε ημερίδα, συνέδριο η σεμινάριο υπό την αιγίδα του συλλόγου μας .
• Η θεματολογία των επιστημονικών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν, θα καλύπτει το ευρύτερο φάσμα της καθημερινότητας μας στο φαρμακείο(σεμινάρια πρώτων βοηθειών,marketing, τεχνικές πωλήσεων, εκμάθηση προγραμμάτων διαχείρισης φαρμακείου, τεχνικών ασφαλείας),τα οποία θα πραγματοποιούνται τόσο στην Βόρεια όσο και στην νότια Εύβοια.
• Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε επιστημονική ομάδα με την καθοδήγηση του πανεπιστημίου Αθηνών, ώστε να εκδώσουμε ενημερωτικά φυλλάδια για θέματα που απασχολούν την κοινωνία.
• Οργάνωση εκδρομών στις πόλεις που θα γίνονται μεγάλα συνέδρια.
• Δημιουργία τράπεζας αίματος για τα μέλη μας
• Μαζική αγορά ναρκωτικών.
• Ο έρανος τροφίμων θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
• Η μελέτη με τις οθόνες του φαρμακείου έχει ήδη ξεκινήσει κι εντός του 2017 θα αρχίσουν να μπαίνουν στα φαρμακεία. Στις οθόνες θα υπάρχει το πρόγραμμα των εφημεριών κάθε πόλης. Χάρτης εύρεσης φαρμακείου. Ενώ κάθε αλλαγή θα γίνεται αυτόματα κι ενιαία. Θα υπάρχει επίσης χώρος διαφήμισης προϊόντων που επιθυμεί ο κάθε φαρμακοποιός.
• Σε πανελλαδικό επίπεδο επιβάλλεται άμεσα ν αλλάξουμε την συλλογική τακτική προς την κατεύθυνση της καινοτομίας που επέδειξε ο δικός μας σύλλογος και κάποιοι άλλοι τα τελευταία τρία χρόνια.
• Προχωράμε στον πανελλήνιο χωρίς κομματικές εξαρτήσεις χωρίς διαταγές .Το συμφέρον των φαρμακοποιών της Ευβοίας είναι η δική μας εξάρτηση η δική μας διαταγή.
• Η επιλογή μας ,να μην βάλουμε όνομα συνδυασμού στις αρχαιρεσίες του συλλόγου μας και η ενιαία αίτηση των αγαπητών συναδέλφων, μας αναγκάζει να μπούμε σε τέσσερα ξεχωριστά ψηφοδέλτια. Η ομάδα όμως είναι ενιαία. Δεν χωρίζει! Αποτελείται από εξαιρετικούς φαρμακοποιούς που έχουν πολλά χρόνια εργασίας μπροστά τους .
Υπόσχεση προς όλους εσάς ?
Να διεκδικήσουμε το μέλλον μας.
Το οφείλουμε άλλωστε στον εαυτό μας, στις οικογένειες μας ,και σ όλους εσάς.
Αγαπητοί συνάδελφοι είμαστε εδώ έτοιμοι να συνεχίσουμε το έργο μας σχεδιάζοντας κάθε βήμα και μη διστάζοντας να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ.
Σήμερα λοιπόν πρέπει να επενδύσουμε και να προωθήσουμε την συλλογικότητα ,τα καθημερινά ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης ,μπορούν ν αντιμετωπιστούν εάν συνεχίσουμε ενωμένοι. ευελπιστούμε λοιπόν σε μια ενεργότερη συμμετοχή όλων σας για την καλύτερη οργάνωση, την ενημέρωση και την εξέλιξη του κλάδου μας.
Σας ευχαριστώ πολύ.


Find Us on Facebook

Τα πιο δημοφιλή

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-Φάρμακα του Ν.1729

17 Ιουλ 2014 Ναρκωτικά Ν. 3459/2006

ΕΟΠΥΥ-ΚΜΕΣ

08 Αυγ 2014 Χρήσιμα Τηλέφωνα / Διευθύνσεις

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας

22 Μάι 2014 Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας

Αντιτετανικός ορός και εμβολιασμός

09 Σεπ 2014 Επιστημονική Ενημέρωση

Γενικοί Κανόνες Συνταγογράφησης

13 Αυγ 2014 Κανόνες Συνταγογράφησης - Συμμετοχές Φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ ΧΑΛΚΙΔΑ-Πρώην ΟΠΑΔ

12 Αυγ 2014 Χρήσιμα Τηλέφωνα / Διευθύνσεις